Birkehøj Hundecenter

 

Mit navn er Hanne Bøtker og jeg er uddannet KynoOsteo ® terapeut ved Rie Ravn.

Jeg afsluttede eksamen i juni 2020 og tilbyder nu justeringer til hunde i alle aldre og racer,

Jeg er indehaver af Birkehøj Hundecenter som tilbyder træning til familiehunde, hjælp til adfærdsproblemer samt individuel træning. Jeg er uddannet instruktør og adfærdsspecialist, så din hund kan føle sig tryg ved at være i mine hænder uden dens grænser overskrides, da jeg altid tager hensyn til den enkelte hund. Det er vigtigt at din hund føler sig tryg i justeringen, så vi sammen opnår det bedste resultat. 

Samtidig vil du altid kunne spørge ind til fx adfærdsproblemer, udfordringer i træningen og lignende problematikker som også kan have en indvirkning på de udfordringer din hund kan have i bevægeapperatet. Jeg vil ligeledes hvis jeg vurderer det er hensigtsmæssigt give dig øvelser med hjem, så du kan hjælpe justeringen på vej og hvad jeg ellers vurderer kan have en gavnlig effekt.  

Jeg er også uddannet indenfor ernæring til hunde, så har du spørgsmål ifht din hunds foder kan disse spørgsmål også stilles - man skal ikke tage fejl af hvordan korrekt ernæring kan skabe en bedre trivsel for din hund både fysisk og psykisk.

Når du kommer til en justering her er det primære fokus på bevægeapperatet, men jeg kigger altid på hele hunden og bruge hele den værktøjskasse jeg har for at din hund opnår det bedste resultat.   

 

Birkehøj Hundecenter v/Hanne Bøtker - Hørsholmvej 4, 7160 Tørring - tlf 53205430 - kontakt@birkehoej-hund.dk - cvr. nr 33018533

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk