Birkehøj Hundecenter

Om Instruktøren

Mit navn er Hanne Bøtker. Jeg er 42 år og indehaver af Birkebøj Hundecenter. Birkehøj Hundecenter har eksisteret siden 2010 og jeg står selv for al undervisning på stedet. Privat bor jeg sammen med min familie bestående af min mand Morten samt vores to børn William og Emma. Familien består derudover af vores Engelske Springer Spaniel Junior samt vores to katte Tiger og Mille. 

Jeg er uddannet Hundeadfærdsinstruktør med afsluttet eksamen i juni 2009 ved Rie Ravn - Center for Hundeadfærd. I 2012 afsluttede jeg ligeledes uddannelsen som hundeadfærdsspecialist. Udover at undervise helt almindelige familiehunde i lydighed, rådgiver jeg også omkring mere komplicerede problemstillinger som angst, aggressivitet, alenehjemmeproblematikker og meget mere. Målet med Birkehøj Hundecenter er at tilbyde en samlet pakke, hvor man får hjælp til præcis de ting man ønsker. Uanset om det er at lære helt basale ting som at komme når der kaldes samt gå pænt eller om det er mere udfordrende problematikker som agressivitet eller angst, så står jeg klar tll at hjælpe. Vi arbejder ikke kun i praksis, men arbejder også med teorien bag, så man får et nuanceret billede af hele hunden.   

I Oktober 2018 afsluttede jeg uddannelse til Nose work instruktør. Jeg arbejder med Nose Work til familiehunde og introducerer det ganske kort på alle hvalpe/begynderhold, da det er en super effektiv og sund måde at aktivere hunden på.

I juni 2020 afsluttede jeg uddannelsen til Kyno-osteo-terapeut. Så har din hund udfordringer i bevægeapperatet er der hjælp at hente. Jeg arbejder med osteopati til hunde, hvor jeg bla. inddrager massage, kraniosakral terapi samt blid ledmanipulation. Læs mere om dette under fanen osteopati til hunde.

I februar 2020 afsluttede jeg uddannelsen til ernæringsvejleder til hund. Jeg tilbyder vejledning ifht optimal ernæring til din hund samt vejledning i at finde rundt i foderjunglen.

Derudover er jeg uddannet pædagog og har arbjedet 14 år i en privat daginstitution indtil august 2020 hvor jeg valgte at satse på hundene fuld tid.

Birkehøj Hundecenter v/Hanne Bøtker - Hørsholmvej 4, 7160 Tørring - tlf 53205430 - kontakt@birkehoej-hund.dk - cvr. nr 33018533

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk