Birkehøj Hundecenter

Om Instruktøren

Mit navn er Hanne Bøtker. Jeg er 38 år og indehaver af Birkebøj Hundecenter. Birkehøj Hundecenter har eksisteret siden 2010 og jeg står selv for al undervisning på stedet. Privat bor jeg sammen med min familie bestående af min mand Morten samt vores to børn William og Emma. Familien består derudover af vores Engelske Springer Spaniel Junior samt vores to katte Tiger og Mille. 

Jeg er uddannet Hundeadfærdsinstruktør med afsluttende eksamen i juni 2009 ved Rie Ravn - Center for Hundeadfærd. I 2012 afsluttede jeg ligeledes uddannelsen som som hundeadfærdsspecialist,. Udover at undervise helt almindelige familiehunde i lydiged, rådgiver jeg også omkring mere komplicerede problemstillinger som angst, aggressivitet, alenehjemmeproblematikker og meget mere. Målet med Birkehøj Hundecenter er at tilbyde en samlet pakke, hvor man får hjælp til præcis de ting man ønsker. Uanset om det er at lære helt basale ting som at komme når der kaldes samt gå pænt eller om det er mere udfordrende problematikker som agressivitet eller angst så står jeg klar tll at hjælpe. Vi arbejder ikke kun i praksis, men arbejder også med teorien bag, så man får et nuanceret billede af hele hunden.   

I Oktober 2018 afsluttede jeg uddannelse til Nose work instruktør. Jeg arbejder med Nose Work til familiehunde og introducerer det ganske kort på alle hvalpe/begynderhold, da det er en super effektiv og sund måde at aktivere din hund på.

I august 2018 er jeg starter op på uddannelsen til Hundeosteopat som jeg afslutter i 2020. Jeg vil glæde mig til fremadrette at kunne behandle hundene for problematikker i bevægeappeapperatet.

Til daglig arbejder jeg derudover også som pædagog i en privat daginstitution.

Birkehøj Hundecenter v/Hanne Bøtker - Hørsholmvej 4, 7160 Tørring - tlf 22707640 - kontakt@birkehoej-hund.dk - cvr. nr 33018533

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk