Birkehøj Hundecenter

Opstart af nyt hvalpehold d 01 juni.
 

Forløbet vil være et miniforløb så I kan nå at komme igang med træningen inden sommerferien rammer. 
Det vil være torsdag kl 17.00-17.45 i uge 22,23,24 og 25 med mulighed for at fortsætte med forskellige Sommertræninger sommeren over. Efter sommerferien vil der så være mulighed for at komme på et videre forløb. 

De 4 gange kommer til til at have fokus på lineføring, at finde ro i sine omgivelser, samarbejdsøvelser og masser af kontakt så I kommer godt fra startβ˜€οΈπŸΎ

Forløbet koster 350 kr. 

Hvalpe/begynder Mandag

Opstart af nyt hold maj 2023

ingen ledige pladser

Mandag d 01 maj startes nyt hold.

Opstart af træning med hund mandag d 01 maj kl 19.00-19.45. Holdet kører mandage frem til d 19 juni 2021. Der er ikke træning mandag d 22 maj. 

Teori torsdag d 27 april 2021 kl 18.30-21.00 - Teorien er online 

​​​Holdene kører over 7x45 min praktisk træning + 2½ times teori.

Teorien understøtter den praktiske træning og giver dig en bedre forståelse af din hund og dens adfærd. Vi sikrer at du ikke blot får en veltrænet hund men også en velfungerende hund i hjemmet. 

Holdet koster 725 kr

Birkehøj Hundecenter er beliggende på Hørsholmvej 4 i Tørring hvor vi har store indhegnede træningsarealer.

Hvalpe/begynder onsdag 

Opstart af Nyt hold maj 2023 - onsdagsholdet er fuldt booket.  

Onsdag d 03 maj startes nyt hold.

Opstart af træning med hund onsdag d 03 maj kl 17.00-17.45 Holdet kører hver mandag frem til d 21 juni. 

Teori torsdag d 27 april 2021 kl 18.30-21.00 

​​​Holdene kører over 7x45 min praktisk træning + 2½ times teori.

Teorien er online og understøtter den praktiske træning og giver dig en bedre forståelse af din hund og dens adfærd. Vi sikrer at du ikke blot får en veltrænet hund men også en velfungerende hund i hjemmet.  

Holdet koster 725 kr

Birkehøj Hundecenter er beliggende på Hørsholmvej 4 i Tørring hvor vi har store indhegnede træningsarealer. 

Vi tilbyder Hundetræning for familiehunde af alle racer 

På Birkehøj Hundecenter arbejder vi med at skabe en god kontakt til din hund. Dette betyder at din hund i højere grad vil have lyst til at samarbejde med dig og gøre de ting du ønsker. Den gode kontakt betyder at du vil få lettere ved at udføre de øvrige øvelser som sit, dæk, indkald lineføring osv

Der trænes med positive indlæringsmetoder, godbidder og bruges ikke tvang, straf eller andet som skaber unødig stress for hunden. Vi skaber via den positive kontakt en gensidig respekt og tillid, som gør samarbejdet med din hund til en fornøjelse.

I træningen lægges der også stor vægt på forståelsen af hundens signaler samt dens øvrige adfærd. Vore kære 4-benede familiemedlemmer kommunikerer nemlig 95% via kropssprog og mimik og kun 5% via lyd - altså nærmest modsat deres menneskefamilie. Dette kan give anledning til fejlfortolkninger mellem hund og ejer, og netop derfor er det en vigtig del af træningen.

Socialisering af din hund så den er tryg ved andre hunde både i snor og når de leger er hos os en vigtig del af det at gå til træning, og det foregår på alle holdene såfremt instruktøren vurderer det er forsvarligt. 

Træningen foregår på indhegnet areal, og er altid en kombination af teori og praksis.

Træningen foregår på små hold, så der er tid til hver enkelt hund og ejer. Der er altid tid og plads til spørgsmål efter timen.

Træningen er altid en blanding af teori og praksis.

Teorien understøtter den praktiske træning og giver dig en bedre forståelse af din hund og dens adfærd. Vi sikrer at du ikke blot får en veltrænet hund men også en velfungerende hund i hjemmet. Teorien er uden hund 

Birkehøj Hundecenter v/Hanne Bøtker - Hørsholmvej 4, 7160 Tørring - tlf 53205430 - kontakt@birkehoej-hund.dk - cvr. nr 33018533

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk