Birkehøj Hundecenter

De fysiske rammer

Birkehøj Hundecenter består af to store indhegnede græsmarker som er adskilt med hegn. For enden af den ene mark befinder sig 140 kvm hal hvor vi træner om vinteren samt i meget dårligt vejr. Der er mulighed for parkering i gårdspladsen samt ved vejen langs træningsbanen.

I gårdpladsen finder du indgangen til "Din Hunds Gårdbutik" hvor vi sælger diverse hundeudstyr såsom seler, liner, halsbånd, foderskåle og meget mere.

Vi er derudover forhandler af Acana hundeforder som er et kvalitetsfoder hvor der er fokus på de gode råvarer. Dersuden sælges der forskellige varianter af godbidder så der er noget for en hver smag.

Din Hunds gårdbutik er åben for salg efter aftale. Send en sms på tlf 53205430 og vi holder åbent når det passer dig.

Om Instruktøren

 

Mit navn er Hanne Bøtker.  Jeg er 38 år og bor sammen med min familie bestående af min mand Morten samt vores to børn William og Emma. Familien består derudover af vores Engelske Springer Spaniel Junior som man vil møde til teori. Derudover består familien af to Katte, Tiger og Mille samt Kaninen Molly.

I 2010 opstartede jeg Birkehøj Hundecenter, hvor jeg underviser i Hundetræning. Derudover har vi en lille butik med foder samt diverse hundeartikler som vi kan anbefale i forbindelse med træning. Jeg underviser udelukkende i positiv træning, hvor der bygges på den gode relation mellem hund og ejer.

Jeg er uddannet Hundeadfærdsinstruktør med afsluttende eksamen i juni 2009 ved Rie Ravn - Center for Hundeadfærd. Jeg arbejder primært med familiehunde indenfor lydighed, men også omkring generelle dagligdags problemstillinger. 

I 2012 afsluttede jeg ligeledes uddannelsen som som hundeadfærdsspecialist, og rådgiver nu også omkring mere komplicerede problemstillinger som angst, aggressivitet, alenehjemmeproblematikker og meget mere.

Oktober 2018 afsluttede jeg uddannelse til Nose work instruktør, hvor efter jeg kan tilbyde kurser indenfor denne populære hundesport.

I august 2018 er jeg starter op på uddannelsen til Hundeosteopat som jeg afslutter i 2020. Jeg vil glæde mig til fremadrette at kunne behandle hundene for problematikker i bevægeappeapperatet.

 

Til daglig arbejder jeg derudover også som pædagog i en privat daginstitution.

Birkehøj Hundecenter v/Hanne Bøtker - Hørsholmvej 4, 7160 Tørring - tlf 22707640 - kontakt@birkehoej-hund.dk - cvr. nr 33018533

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk