Birkehøj Hundecenter

Velkommen til Birkehøj Hundecenter.

Birkehøj Hundecenter er et lille familieejet center som er beliggende lige udenfor Tørring. Vi tilbyder bla.træning af familiehunde med fokus på både teori og praksis så man ikke blot får en hund som går pænt og kommer når der kaldes, men som også fungerer i familien til hverdag.

Vi har to store og åbne indhegnede marker, hvor¨der er god plads til alle. I forlængelse af den ene træningsbane ligger 140 kvm hal som bruges vinteren over samt i dårligt vejr.

Der ligges vægt på at træningen er lærerig og sjov for både hund og ejer. Træningen bygger på tillid og respekt som motiverer hunden til at samarbejde - timen indledes så vidt som muligt med fri leg. Træningen er godbidsbaseret og udfra en positiv tilgang. Her på træningspladsen er alle velkomne - store som små. Da vores hunde skal indgå i familien er det vigtig at hunden også hører efter hvad alle i familien siger. Derfor er det en god ide at alle træner med hunden - om det er herude eller hjemme er underordnet blot man får trænet. Hvis man skiftes til at træne herude er det eneste krav man færdiggør øvelsen man er igang med. Det vigtigste er at alle i familien får skabt en kontakt til hunden.

Efter timen er der altid plads til spørgsmål og vejledning.

Udover alm træning kan vi også tilbyde adfærdskonsultationer, enetimer, Nose work, balancetræning, osteopati, massage og kranio sakral terapi til din hund, salg af hundeartikler, foder og meget mere.

 

Birkehøj Hundecenter v/Hanne Bøtker - Hørsholmvej 4, 7160 Tørring - tlf 53205430 - kontakt@birkehoej-hund.dk - cvr. nr 33018533

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk