Begynderhold  - Opstart af Nyt hold Marts 2020.

Søndag formiddag:
Opstart af træning med hund søndag d 01 Marts kl 12.00-12.45. Holdet kører hver søndagen frem til d 26 april . Der er ikke træning søndag d 08 marts samt søndag d 12 april. 

Teori torsdag d 27 Februar januar 2019 kl 18.30-21.00 - teorien er uden hund.

​​​Holdene kører over 7x45 min praktisk træning + 2½ times teori.

Teorien understøtter den praktiske træning og giver dig en bedre forståelse af din hund og dens adfærd. Vi sikrer at du ikke blot får en veltrænet hund men også en velfungerende hund i hjemmet. Teorien er uden hund 

Et Hold koster 630 kr

Birkehøj Hundecenter er beliggende på Hørsholmvej 4 i Tørring hvor vi har store indhegnede træningsarealer. 

Træningsforløb:

Vi træner udelukkende via positive indlæringsmetoder og den praktiske træning er altid en kombination af teori og praksis. Din hvalp lærer den basale lydighed plus lidt sjove øvelser, så man får en velstimuleret og glad hund med hjem. Vi starter som hovedregel altid timen med at hundene  får lov at lege, da dette er en vigtig del af at være hund samtidig med  de lærer at bruge deres hundesprog. Når hundene lærer at forstå dem selv og artsfæller letter det samtidig deres forståelse af os og giver en mere afbalanceret og harmonisk hvalp.

Den positive indlæring styrker tilliden mellem hund og ejer samt skaber en gensidig forståelse. Efter timen er der altid plads til spørgsmål og vejledning.

Din hund vil lære de basale øvelser som:

  • at komme når der kaldes
  • sit og dæk
  • at gå pænt
  • at respektere et nej
  • at hilse stille og roligt på folk
  • sjove øvelser og meget mere.