Birkehøj Hundecenter

Aktivering og stimulering 

Aktivering og stimulering er et hold for familiehunde hvor vi tilrettelægger en træningstime med fokus på at aktivere din hund på en sund måde. Træningen vil være en blanding af Nose Work, balancetræning og Rally. Før holdstart sendes der en oversigt ud forløbet og hvad vi skal træne de forskellige gange.

NOSE WORK

Nose work for familiehunde - special søg light for alle racer og alle aldre.

Det er naturligt for din hund at søge og derfor vil alle hunde uanset race og alder kunne være med. Vi starter med at lære hunden at søge efter godbidder og på sigt vil vi også introducere hunden til søg på lavendelduft. Nose work er super mentalstimulering og kan bruges både derhjemme men også medbringes på gåturen. I nose work lærer hunden at søge i 4 forskellige miljøer

Beholdersøg - det kan være forskellige typer beholdere af forskellig størrelse fx papkasser, plasticbeholdere, tasker, kurve og lignende.

Indendørssøg - det kan være i stuen, badeværelse, soveværelse, bryggers, butikker, garager og lignende.

Udendørssøg - søget plantes på et afgrænset udendørsområde

Køretøjssøg - duften er plantet et køretøj og det kan være bil, cykel, trailer, traktor, camping og lignende.

BALANCETRÆNING

Balancetræning er træning på forskellige redskaber hvor vi arbejder med hundens koordination og selvsikkerhed. At arbjede på balanceredskaberne styrker din hunds fysik samt dens evne til at koordinere sine bevægelser. Samtidig vil det øge hundens selvtillid samt tillid til dig som ejer. Jeres samarbejde vil blive styrket og din hund vil opleve hvor sjovt det er at samarbejde om tingene.

Rally-øvelser

Rally er forskellige lydighedsøvelser som udføres i en bestemt rækkefølge. Vi laver Rally light og bruger øvelserne som et led i koncentration, samarbejde og præcision.

Birkehøj Hundecenter v/Hanne Bøtker - Hørsholmvej 4, 7160 Tørring - tlf 53205430 - kontakt@birkehoej-hund.dk - cvr. nr 33018533

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk