Birkehøj Hundecenter

 

 

Aktivering og stimulering 

Aktivering og stimulering er et hold for familiehunde hvor vi tilrettelægger en træningstime med fokus på at aktivere din hund på en sund måde. Træningen vil være en blandig af Nose work, rally, spor og balancetræning. der er mulighed for selv at tilrette timen hvis der er noget som I gerne vil have mere fokus på og der tages hensyn til hver enkelt hunds niveau.

Du kan læse nærmere om de forskellige aktiviteter herunder.

NOSE WORK

Nose work for familiehunde - special søg light for alle racer og alle aldre.

Det er naturligt for din hund at søge og derfor vil alle hunde uanset race og alder kunne være med. Vi starter med at lære hunden at søge efter godbidder og på sigt vil vi også introducere hunden til søg på lavendelduft. Nose work er super mentalstimulering og kan bruges både derhjemme men også medbringes på gåturen. I nose work lærer hunden at søge i 4 forskellige miljøer

Beholdersøg - det kan være forskellige typer beholdere af forskellig størrelse fx papkasser, plasticbeholdere, tasker, kurve og lignende.

Indendørssøg - det kan være i stuen, badeværelse, soveværelse, bryggers, butikker, garager og lignende.

Udendørssøg - søget plantes på et afgrænset udendørsområde

Køretøjssøg - duften er plantet et køretøj og det kan være bil, cykel, trailer, traktor, camping og lignende.

BALANCETRÆNING

Balancetræning er træning på forskellige redskaber hvor vi arbejder med hundens koordination og selvsikkerhed. At arbjede på balanceredskaberne styrker din hunds fysik samt dens evne til at koordinere sine bevægelser. Samtidig vil det øge hundens selvtillid samt tillid til dig som ejer. Jeres samarbejde vil blive styrket og din hund vil opleve hvor sjovt det er at samarbejde om tingene.

 

 

 

Tilmeld her

SPOR

Spor er effektiv mentalstimulering og din hund vil elske det. Vi ligger forskellige typer spor hvir vi bruger fært af tun, pølser, fiskeboller og lignende ting som kan motivere hund. Vi ligger spor af forskellig sværhedsgrad alt afhængig af hvilket niveau hunden befinder sig på.

til spor medbringes en dåse tun, en gaffel, start og stop pinde til at markere sporet med.

 

 

 

Klik her for info

 

 

RALLY

Rally-lydighed er baseret på sjove lydighedsøvelser, men til forskel fra almindelig lydighedstræning lægges der her ikke så stor vægt på præcision, men derimod på samarbejde mellem hund og ejer. Øvelserne står på skilte som tilsammen danne en bane man går sammen med sin hund. det vigtigste i rally er at hunden synes det er sjovt samtidig med du får mulighed for at afprøve øvelser udfordrer både dig og din hund. 

 

 

 

Træning hver onsdag

- kl 17.00-17.45

 

Birkehøj Hundecenter v/Hanne Bøtker - Hørsholmvej 4, 7160 Tørring - tlf 22707640 - kontakt@birkehoej-hund.dk - cvr. nr 33018533

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk